Střelný prach

Střelný prach

Anotace: .................

Střelný prach,
ve vzduchu,
cítit je,
mrtvé bojiště,
je smutkem pokryté,
supy se slétají,
naděje nám zhasly,
plány se rozpadly,

tolik snů,
tolik životů,
ve válce padlo,
pro malého pána,
jemuž se moci zachtělo,

slzy zbývají,
nadávkami nešetříme,
proti sobě,
jsme na poli,
kde slečna válka,
mezi námi prohnala,
hurikán připomněla,
všechno přeházela,
kdy někdo složí,
obraz světa,
co byl před válkou…
Autor Vlk v rouše, 20.03.2008
Přečteno 270x
Tipy 16
Poslední tipující: fuu, Robert Thomas, NikitaNikaT., Šerák, Bíša, just me, Belmon, Princezna.Smutněnka, come-past
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mne je to smutné dílko, nevím, možná jsem ho jen tak pojala.

20.03.2008 19:51:00 | NikitaNikaT.

složi zpět, co bylo před... zajímavá myšlenka:)

20.03.2008 16:42:00 | Šerák

A za pár chvil nezbyde nic....Jen podpis krve na neodeslaném dopise.

20.03.2008 13:56:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí