Proč?

Proč?

Anotace: nevím jestli myšlenky hozené na papír můžou mít smysl ... možná jo ... možná ne ... ostatně já ho nenašla ... možná časem, až se mi to uleží

Proč chceme mít to, co nemůžeme,
proč žijeme, tak jak nechceme,
proč je náš život, tak velice krátký,
proč musíme číst pořád mezi řádky.

Proč nesmíme věci, co bychom chtěli,
proč říkáme slova, co nás pak bolí,
proč neděláme, co bychom měli,
proč život nás mlátí holí.

Proč jsi to ty, koho mám ráda,
proč věřím tomu, co nechci,
proč vidím, to co není,
proč myslíš, že se to jednou změní?

Proč by jsme měli, v temnotě žít,
proč bys chtěl lásku, co nemůžeš mít,
proč ti ta slza po tváři teče,
proč jsi to ty, kdo mi vrhá do zad meče?

Bylo by fajn, za ruku tě vzít,
a bok po boku s tebou snít …
Autor susuvlacek, 20.03.2008
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: Irigrein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě to smysl dává, je to podle mého vyjádření každého z nás, to co si snad každý den či při každém zklamání či zamyšlení říkáme, nějakou část z toho, cos všechno vystihl/a...

20.03.2008 20:30:00 | Gabriel17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí