Jedna možnost

Jedna možnost

Anotace: Básen o Elfovi, který si nedokázal zvolit stranu.Je to má první básen, žadám vás proto o shovívavost - děkuji.

Tam ve svitu měsíce
stála postava temná
tam ve svitu měsíce
stál elf beze jména

Na prahu dobra a zla balancoval
do stínů stromů se raději schoval
dobro či zlo volit má
na přátele vzpomíná

Jejich život zmizel v dáli
když si jako malí ještě hrály
už od mládí je neutrální
ted si noví osud volí

Stojí na louce
napravo dobro a nalevo zlo
kam, kam jen má jít
jeho duši zaplavilo prázdno

Zlo se první pohnulo
dobro nečekalo
slyší hudbu války hrát
může už jen vzpomínat

Měl možnost
ted však k zemi padá
měl možnost
mohl mít krytá záda
Autor Trinaja, 20.03.2008
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Mráček, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na prví dílko je to dobré ! :-)

21.03.2008 06:58:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí