Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: Mnohokrát omývané téma - Padlý andělé.Psáno při úmorné hodině češtiny.

Já viděla jsem anděla
on měl zlámaná křídla
zpěv nebeský tam chabě zněl
krev okolo sebe měl

To stvoření kdys krásné bylo
ono se však provinilo
tvář, kterou tak krásnou měl
zbrázdil temný výraz jen

Já viděla jsem anděla
on měl zlámaná křídla
v louži krve klečel jen
smutek, v tváři tichý sten
Autor Trinaja, 20.03.2008
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: blackwolf, Axol, Charibeja, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí