Síla pokroku

Síla pokroku

Anotace: ani nevim proč se to tak jmenuje...

Potkáme se uprostřed slov,
schody nás zavedou do podzemí
ty smutnýma očima sov
řekneš mi - neni roz(h)řešení.

Chci tvoje myšlenky v hlavě svý mít,
ve snech tvých hrát si na znalce
opuštěných srdečních míst,
těch co posíláš mi v tištěný obálce.

Najednou je to tak bez citu,
vzpomínky nestudí, nepálí
schovej se radši v úkrytu
nejsou jak myslíš pomalý.

Na konec chanson
vyťukat PIN kód,
bez času - pardon
šáteček - odchod.
Přečteno 330x
Tipy 17
Poslední tipující: Dračičák, ta co bývala Andělem, Danah, Analisieren, M.V.Jung., Já Esther Ruth, Pišák, excited, Šerák, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí...

24.04.2008 21:12:00 | ta co bývala Andělem

potlesk a klid ..

24.03.2008 22:09:00 | Analisieren

pokrok ochuzuje....:)

21.03.2008 11:25:00 | Já Esther Ruth

...to bude asi tím PIN kódem(a co to vlastně je?)

20.03.2008 21:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí