Šedooká víla

Šedooká víla

Anotace: Hleděla k obzoru a její oči ve své šedé barvě odrážely celičký ten žal...

Běžela
utíkala lesem
a stromy hladily
její tvář
do krůpějí rubínů
mech tlumil
její slzy

upadla
na břeh
tiché řeky
a plakala
když voda
smývala krev
její touhy
zavřela oči

plakala pro duhu
a snila svůj sen
o lásce,
potěšení
pochopení
snila a toužila
pro bolest
jejího srdce
najít
kde končí duha
a začíná štěstí

plakala
neměla křídla
a nikdy nedostihla duhu
ta malá šedooká víla
Autor Jats, 21.03.2008
Přečteno 237x
Tipy 8
Poslední tipující: kouzelníček, mamina, smudlinek, WhiteSkull, Veru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tam kde pláčou víly,
pak teče potůček a v něm je voda kouzelná.
Odplaví všechny splíny.
A ta duha zářná, nádherná ?
Kdo ví…

25.03.2008 08:42:00 | kouzelníček

Možná to už je takový osud víl...

21.03.2008 08:31:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí