ALEŠOVI

ALEŠOVI

Anotace: ...pieta? ty to nerad kámo.

Smyčcový kvartet hraje ve třech
...dlouze_a táhle

Ticho ho přeladí o oktávu_dále
...níž

Pietní oslava_pět let se táhne.

Ubitý ze všech sil
schoval ses k smrti
pro blbé dvě stovky
které jsi dlužil,
puberťák zestárlý
z lochu se vrátil.

Světlo jsi zanechal i svoji duši
vplantanou do mysli i naších uší

...pozvedám číši_na tvoje zdraví
kdyby jsi nezemřel_spolu se slaví.

Až dojdou struny
a budu v pekle,
zahraju tryznu
...na ukulele.

Zdrávas...Aleši.
Autor WAYWARD, 21.03.2008
Přečteno 297x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Pavelpaja, takova, 0-0, NikitaNikaT., labuť, Bíša, Aťan, Pišák, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám husí kůži,děkuji

22.03.2008 18:09:00 | aluša

ano,,,moc dobrá pietní vzpomínka

22.03.2008 10:50:00 | takova

Requiescat in pace...

21.03.2008 16:21:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí