myla petro

myla petro

Anotace: mislym proto pyšu, Petro, každi den

myla Petro jsy zřejmě překvapena
nevady to se stava
jsem po uraze hlavi
každi den
mislym
čyny my to velke potyže
mislym
je zcela zvlaštny den
sobota
a nyc se nestalo
proto pyšu
abi se dělo
a neděje se
každi den
nevady to se stava
jsy zřejmě překvapena
po uraze hlavi
každi den
je sobota hlavi
se my poty
a nyc se nestalo
zatym
je klyd večera
v pul třety odpoledne
někdo klepe
to se stava
na mou hlavu
každi den
mislym
Autor radexk, 21.03.2008
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: janewe, NikitaNikaT., Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chudak myslitel

21.04.2008 12:50:00 | janewe

Docela jsem se zamyslela a zní to zajímavě ... Je to originální.

21.03.2008 20:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí