teorie relativity

teorie relativity

Anotace: jedná se prosím o velmi erudovanou studii zakřivení časoprostoru, prosím tedy nezasvěcené o jistou shovívavost vůči tomuto odbornému tématu

a to vám povídám
ta ženská ani okem nemrkla
a už byla pryč
ostatní stačili jen tak tak postřehnout její obličej
jak tam leželi seděli
tak tam hleděli a plácali rukama
do větru
kdyby byl

v tu ránu se přihnala červená vichřice
a sežrala smetanu
a když přiběhl dědeček mráz
Marfuša všechno smazala

ostatní stačili jen tak tak postřehnout její obličej
jak tam
a to vám povídám
leželi seděli
ta ženská ani okem nemrkla
a plácali rukama do větru
už byla pryč

v tu ránu se přihnala
sežraná smetana
a vypila rudou zář
Marfuša utekla a Mrazík
si hověl v křoví s ušatým zajícem
kdyby tam byl

ostatní to vám povídám
leželi seděli
a tleskali větrnejma rukama
jako o závod

zmizelá ženská
hledala mrazíka
a vůbec ji nenapadlo křoví
Marfuša už nemohla a tak
vylila smetanu na zem
a bylo červeno
kam ostatní stačili jen tak tak postřehnout
Autor radexk, 21.03.2008
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: janewe, NikitaNikaT., Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lustig

21.04.2008 12:48:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí