Žehnal oceán

Žehnal oceán

Anotace: Můj vztah k tvorbě anotací snad už znáte :-)Číst...:-)

Sbírka: Krajíc života

Na černé lodi v bouři
plakal starý námořník
poslední dýmku kouřil
zhasla dotekem oceánu
při vrané cestě k ránu
A tam se probudil
s rozbitou kytarou
v náruči zasypané hvězdami
dechem posvěceným vílami
pohledem, který schovává se vlnám.
,,Nesmutni barde, žehnám
Tobě i Tvé kamarádce lodi"
pravil Oceán.
Autor Káňátko, 21.03.2008
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí