cesty

cesty

Anotace: ...

hvězdy nás vedou cestami
co na konci v jedno splynou
příště až se zase sejdeme
budeme mít každý jinou

některé cesty blízko sebe jdou
když pevná je pouta pojí
však neví nikdo , která dříve skončí
a toho se všichni bojí

mnohá cesta rajskou zdá se
ach jak zdání někdy klame
to , co zvenčí štěstím zdá se
uvnitř tvoje srdce láme

ten , kdo cest již více prošel
ví , že vzhůru k výšinám se vynou
dál bloudíme jimi nekonečnem
dokud u cíle se nerozplynou
Autor milan nov, 21.03.2008
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Bailee, NikitaNikaT., Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První sloka nemá chybu!

21.03.2008 20:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí