V zemi stínu

V zemi stínu

Anotace: Hrdinství nespočívá pouze v odvaze nebo v odhodlání čelit velkému zlu,někdy je třeba i k vyslovení svého názoru,většina z nás je už pouhými stíny,já se je snažím najít a hlédam všude,včetně sebe.

Vůně nového rána oči otevírá
další den chystá bláznivé překvapení
jak se zachovám do mé duše zírá
svá pevná rozhodnutí převážně nezměním

Snáším se z oblaků hledáním unaven
sny prohlížím v malinkých pohlednicích
z myšlenek velká díra - padají na kámen
kyselé víno pijí zástupy věčně snících

Jsem omotán pavučinou,která už nepustí
těch krásnějších dní nebyla většina
zápolím s pavoukem svírá mě do kleští
v zajetí přesvědčení každý neumírá

Úsměv chabý vějíř moudrého nezmate
oči zahleděné-napoví mnohem víc
srdce zjizvené a cesty zaváté
nosím poselství ostatním neříká nic

Tenčí se zástupy hrdinů odhodlaných
barvy padlé země se v hlavách nenosí
šeptají osamělí synové nespoutaných
po zemi kráčí stíny co mizí do noci.
Autor Martin Šimeček, 21.03.2008
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Dobrý sdělení i zpracování...

04.04.2008 22:38:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí