Odešel..

Odešel..

Anotace: ...

Přišel jsi ke mě,
zeptal se jak žiju a jak se vede.
Pro mě byla lehká odpověd,
řekla jsem jenom fajnově.

Ty jsi se vyptával,
ale já ti řekla nech mě.
Ty jsi odcházel,
já se dívala spokojeně.

Mohl jsi an mě poznat,
že nejsem spokojená.
Ale ty jsi prostě odešel,
zbývá mi jediný vymazat tě ze života.
Autor Zuz.ka, 21.03.2008
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: jára spots, jedam, Love..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebo taky udelat neco vic prot aby poznal, ze nejsi spokojena...
Jinak hezky napsany!!:)

22.03.2008 13:07:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí