Klony

Klony

Anotace: snad budou lepší

Klony

Rok 2050

Lidské klony už jsou tady
z retorty a z roztoku.
Obrácené k lidem zády
lidské klony už jsou tu.

Skloněn ke sklu kletý vědec
chromozómy načítal.
Sklony kloní skloňoval v nich.
Barvu vlasů namíchal.

Paměť sloní mají kloni,
neučí se slovíčka.
zalistují lexikonem,
to je jejich babička.

Lidské klony už jsou tady.
Z retorty a z roztoku.
zdravé, lepší, dokonalé.
nezabráníš pokroku.

Kloní klání při utkání
televize ukáže.
Na člověka nevsadí si
nikdo kolem manéže.

Obrácené k lidem zády
lidské klony už jsou tu.
Nemaj táty, nemaj mámy
rodily se bez citu.

Lidské klony už jsou tady
z retorty a z roztoku.
Při porodu jejich mámu
nezabolí v rozkroku.

Zdravé, lepší, dokonalé
stejné jako mravence
produkuje bez ustání
průmyslová kadence.

A jak voní těla kloní?
Zná jen jejich královna.
Jen v té její hlavě sloní
lze vůni kloní porovnat.

Dle profitu podle plánu
bez nemocí, bez chyby.
Od malička, od batolete
proč studení jsou jak ryby?

Lidské klony už jsou tady
z retorty a z roztoku.
Obrácené k lidem zády
lidské klony už jsou tu.

Rok 2008

Lidské klony…
Jsou na cestě?
Těžko říci, možná.
Moje dcera nebo můj syn, jeden z nich je pozná!

Kletí vědci…
Dělají to?
Jistě.
Kdo nedělal by, být na jejich místě!

Průmyslová kadence…
Produkuje bez ustání?
Že se ptáte!
Už od dob Stephensona dělá z lidí mravence!
Autor a_tao, 21.03.2008
Přečteno 302x
Tipy 15
Poslední tipující: 4LJFilip, Churry, WAYWARD, verunča, Judita, estrellita, kouzelníček, WhiteSkull, Šerák, Nút, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobré téma,beru ho jako srandovně velmi závažné (na druhé staně,kdyby klonovali samé pěkné děvčata a byl by jen jeden škaredý chlap,hodně problému by se vyřešilo).

13.05.2008 20:33:00 | WAYWARD

No doufám, že jsi se sekla v čase, v roce 2050 bych tu ještě ráda byla...a ač nejsem rasista, žít s klony...no nevím nevím:/

04.05.2008 14:48:00 | verunča

Díky za zájem, toto téma mi leželo pár dní v hlavě po korespondenci s jednou známou na téma MDŽ vs. Den matek. Rozhovor s profesorem Halíkem v MFDnes pár dní nato mi ukázal, že s mými obavami nejsem sám.

04.04.2008 21:06:00 | a_tao

Ještě nikoho jsem tady neviděl rozebírat toto téma:)...

26.03.2008 20:15:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí