Tajná láska

Tajná láska

Anotace: ...

Proč jsem stále sám,
v tvé lásce se nevyznám.
Bolest je má něžná kráska,
která ví, že je má tajná láska.

Trápím se, když nemám tě,
chci ti říkat, miluji tě.
Stojím po tvém boku stále,
myslím ne tě, pusť mě dále.

Stejně vím, jak dopadne to,
jsem sám, tak zůstane to.
Snad má vše takto být,
jen to tvém boku budu žít.

Jako přítel, jako láska,
nejsi jen má kamarádka…
Promiň, že to takhle cítím,
stále jen na tebe myslím.
Autor tearful, 22.03.2008
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: mysicka55
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

láska je sic nesnadná
však je to kráska proradná.
ta nenechá nás chvilku býti
a ani chvilku v klidu žíti.

24.03.2008 13:52:00 | mysicka55

cítím se teď stejně, dá se říct.chápu a rozumím, a i proto dávám tip:)

22.03.2008 00:46:00 | neurobeat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí