Zhloupavá chvíle bláznovského dne

Zhloupavá chvíle bláznovského dne

Anotace: Stalo se tak

Sotva jak jsem ráno vstal
hned k zrcadlu jsem přispěchal.
Akné namě plno ať si,
v ruce držím plné Oxi.
Z láhví u telky zacvičím
v doměnce, že uhry zničím.
To doškoly jsem už šel
s vyrážkou co na obličeji jsem měl.
Ten den byl nějak celý divný
i kantor zdál se celí jiný.
Tu večerní doba už tu byla
až zuby vyčistiti mě i připoměla.
A jako divné pravidlo
ráno, večer před zrcadlo.
Tu zjevil semi divný kluk,
když do zrcadla já jsem kuk.
Tam vše deváté na pátou
stříbrem jsem měl tvář ovátou.
Pak všim jsem si té láhvičky,
kde napsáno jest sříbro na vlasy pro dámičky.
Autor Rijan, 22.03.2008
Přečteno 208x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí