Z očí do očí

Z očí do očí

Anotace: ... je to pro, no každý podle svýho svědomí

Možná, že tě sráči
trochu zaskočí
až se budeme dívat
z očí do očí.

Ke svým blbým kecům
už nebudeš se znát
až tě v noci ulicemi
moje boty budou hnát.

Ale tak se neboj
nebudu tě bít
když tu padneš na kolena
tak tě nechám jít.

Tak se tolik nediv
už by si měl znát,
že nemůžeš cizí lidi
takhle pomlouvat.

Za svou hrdost bojuji
zničím všechny sráče
kdo má velkou hubu
ten si to odskáče.

Prej jsem trochu magor
pozor jak se zachováš
jen jedno je jistý
přede mnou se neschováš.
Autor Melfëa, 22.03.2008
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Blázen? =), Ette
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechny sráče nezničíš... =) Ale můžeš je aspoň nasrat...

25.03.2008 00:11:00 | Blázen? =)

chci být chlap.. :D

22.03.2008 11:34:00 | Ette

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí