Proč....?

Proč....?

Anotace: ???

Proč mi život dává rány,
proč mám v srdci velké šrámy,
proč z lásky nemůže být přátelství,
proč potkává mě samé neštěstí?

Proč kvůli Tobě pořád pláču,
proč ve snech ze střechy skáču,
proč výčitky honí se mi hlavou,
proč všechno končí jen snahou?

Proč nejvíc ubližuju sama sobě,
proč už lhostejná jsem Tobě,
proč lidi se tak mění,
proč nespavost mění moje snění?

Kdy mě ten smutek už přejde,
proč to rychleji nejde,
proč mám Tě v hlavě,
když ty nemyslíš na mě?

Proč se ted tak divně chováš,
myslíš, že tím něco schováš,
proč nutíš mě jen brečet,
tak proč....???...
Autor Aangela, 22.03.2008
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Alfííík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí