Neposlouchejme zlé myšlenky jiných

Neposlouchejme zlé myšlenky jiných

Anotace: K životu mé kamarádky

Řekli jí, že je nejhorší.
Nechtěla si to připustit,
ale nakonec,
připustila.

Měla tolik zájmů,
ale nestačila,
tak se pustila do učení,
ve škole chtěla být...
pochopitelně ta nejlepší.

Ale potom přišel muž,
řekl jí, že smysl nemá,
že nic není platné,
že bude navždy němá.

Ona nechápala,jak to myslí.
Začala se učit ještě více,
nemyslela už na nic jiného.
Jen proto, že někdo řekne:
"Jsi nejhorší"?

Ano, pak jí z toho praskly nervy,
a teď v nemocnici leží
a říká si,
jak by mohla být nejhorší,
když andělem je tady.

Aneb každý z nás je nejlepší
Autor come-past, 22.03.2008
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: Belmon, Bíša, LisSe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí