Zamyšlení 2

Zamyšlení 2

Anotace: Stále jen o lásce...

A tak minulá minulost
co už býti neměla
je současná přítomnost
a dává mi do těla.

Co mělo být ztraceno
je nablízku stále
co mělo být zkončeno
to trápí mně dále.

Však čas tolik vzácný je
nelze ho nahradit
všech chvilek škoda je
kdy nemůžeš pohladit.

Nač bránit se osudu
když pěkné přináší
pak děkuji Amoru
že o lásce přednáší.

To není o věku
když luk svůj natáhne
nač přidávat do kroku
a bát se,že zasáhne.

Láska přec nezná věk
a nezná hranice
na lásku není lék
nač tedy bránit se.

Kdo neumí milovat
ten chudým a smutným je
a jen může si namlouvat
že s penězi uspěje.

Vladyka
Autor vladyka, 22.03.2008
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je ten nejkrásnější cit.

22.03.2008 15:24:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí