Dnes v noci

Dnes v noci

Anotace: .

Dnes v noci pršelo,
schoulená jsem poslouchala tlukot tvého srdce
bál ses probudit
spal jsi

dnes v noci pršelo
vítr mlátil vodou do skel nad tvým polštářem
a ty ses ani nepohnul
nádech, výdech,
moje oči upřené ke stropu

dnes v noci pršelo
a ráno rozhalilo závěs
voda byla cítit ve vzduchu
a prach ti ležel u nohou

dnes v noci pršelo
musím umýt okno,
abych přístě viděla ten souboj
kapka, kapka, voda, zem
Autor Lasska, 22.03.2008
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Severka, Puck, jára spots, Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*Moc pěkné...;)
vzduch se pročistil...*

29.04.2008 18:53:00 | Severka

Hezké, zajímavé... myslím, že moc neřešíš verše, ani délku veršů atd... a v tvém případě to rozhodně není na škodu. Jde ti to všechno od srdce!

12.04.2008 17:57:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí