Kompromisy

Kompromisy

Anotace: (...)

Když zradí nás
i vlídný ticho,
budem se smát.
/společně/

Vypočítáš rovnici
o třech neznámejch.
-Ty, já a svět.-

Jsme zrazeni
vlastní nenávistí
k sobě samejm.
A bojujem
za *lepší* svět.

Stejně umíráš a já -
NEjsem a NEbudu
NEchci a NEžiju
NEsním a NEsměju
NEvím a NEpiju.
*
Pustíš si Kryštofy
a budeš se smát
těm přiblblejm textům
a taky mně
/úplně sám/
Tam v Pekle.

Já totiž nedělám
kompromisy.
Se smrtí.
Autor colorka, 22.03.2008
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: Pišák, jedam, Bíša, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemyslim ze maj krystof priblbly texty....
taky dobra

05.04.2008 20:05:00 | veronika

jo, kompromisy se občas nevyplácejí...

23.03.2008 12:18:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí