Pojď ke mně maličká!

Pojď ke mně maličká!

Anotace: Chci ti něco dát!...něco dát!...slyšíš?Ano jsme dva!Vyber si jednoho a druhým opovrhuj...

Hej!
Pojď ke mně maličká!
Chci ti něco dát..
Pohladit,políbit.Cítíš to?
Už navždycky po tom budeš toužit,
Nezbavíš se pocitu,že ti schází..něco ti schází..
Nedám ti víc,jen umírej..
Umírej pomalu žízní,
Už ti nedám napít…
Hledáš u jiných?
Zbytečně..už to nebude takové jako se mnou..
Hej!
Maličká pojď ke mně..
Neboj už neodejdu..
Tvá ruka se natahuje..c..
Slzy?Jen jednu věc si zapamatuj..
Čím větší víra,tím větší zklamání..
Nikdy to nebude jako se mnou.

Hej!
Pojď ke mně maličká!
Chci ti něco dát..
Pohladit,políbit.Cítíš to?
Už navždycky po tom budeš toužit,
A vždy když přijdeš,dám ti víc..
Neboj se
Hej!
Podívej se na mě maličká
Už nemusíš hledat lásku u jiných
Já tě nikdy neopustím
Natahuješ ruku…
Držím tě.Cítíš mou sílu?Je tu pro tebe..
Sem tak rád,že už nepláčeš,uvolni se
Neměj strach z chyb,pojď ke mně a pověz mi o tom..
Ne nezlobím se..miluju tě
Pevně se drž,nikdo to nezmění..
Autor Lifebreath, 22.03.2008
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: Maxí, Walentine, jedam, Elena Suchomel, estrellita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mmm...krásné(!)...

...mnam;)

22.03.2008 18:58:00 | Walentine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí