Peklo

Peklo

Anotace: nevím pořád

Stoupala jsem do pekla
cesta byla trnitá
Snad jsem něco provedla
Ta země, kde nesvítá
hlídá svoje tajemství
hlídá si svůj zlatý grál
Nic dobrého nevěstí,
že se tomu i Bůh smál
Když za kliku jsem vzala
od pekelných vrat
Strach, co jsem nepoznala
začal se mi z hrudi drát
Vše, co bylo v tomhle světě
byla jsem já, jenom já
Věděla jsem, že už příště
budu se víc pekla bát
Zabořená jenom v bahně
křičela jsem: Raději Dante!
Sartre ale hledí na mě
Tohle není tvoje parte
Zapomeň na lítostivá
posmutnělá slovíčka
Pro nás to tu bývá
stále stejná písnička
Stoupala jsem do pekla
až k vlastnímu hrobu
Na kolena poklekla
A prosila: chci žít znovu
Autor verunča, 22.03.2008
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: Lachailla, meruňka, WAYWARD, UCET KE ZRUSENI, prostě Zuzana, Psavec, estrellita, Walentine
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak tato je naprosto exellentní ! :o)

30.04.2008 20:45:00 | Lachailla

...každý nový den je novým začátkem života,nebo koncem.

17.04.2008 19:22:00 | WAYWARD

Žít znovu? Proč ne. Ale proč ano.. Zajímavé.

23.03.2008 17:34:00 | prostě Zuzana

Kolik lidí by chtělo žít znovu.

22.03.2008 23:30:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí