...

...

Anotace: Pro kamarádku Marťu N.

Vždy jsem přemýšlela,
jak to nazvat.
Je to štěstí,
které nás potká.
Ale občas to bolí.
Bolí to dlouho
a pak nevíme
jestli můžeme věřit.
Ale u tebe jsem si jistá.
U tebe to můžu tak nazvat.
Je to přátelství!
Přátelství,
které nebolí.
(A doufám, že nikdy bolet nebude :o))
Autor j.a.m.i.k, 22.03.2008
Přečteno 209x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí