Zklamání

Zklamání

Anotace: ...

Dala jsem ti své srdce,
ty sis ho vzal,
ale nožem jsi ho probodal.
Taková bolest, tolik slz a trápení.
To bylo vše, co jsi mi dal,
svůj milosrdný dar,
ale já ho odmítla,
své probodané srdce vzala jsem si zpět.
Todle je konec naší lásky, která ani nebyla,
jen já si jí vysnila.

Teď však vím, že ty nejsi tím,
o kom jsem snila,
a tak jsem odešla a neotočila se zpět.
Zničil jsi mi, celý můj svět.

Uzavřela jsem tuto část,
budu vzpomínat, a vím,
že jednou tě potkám zas,
ale nebudu již o tebe stát,
budu se jen šťastně smát,
stát vedle někoho,
kdo bude mě skutečně milovat...
Autor žanetkaa, 22.03.2008
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Lady Lil
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hlavně, že ti to vypsání pomohlo :o) Piš dál

26.03.2008 23:05:00 | brunnerka

fandim ti:) pripomina mi to dobu pred par mesici...uz jsem z toho venku:)krasna basen - vzala za srdce:)

22.03.2008 19:41:00 | Lady Lil

Určitě se to podaří:) Budu držet palce

22.03.2008 19:23:00 | verunča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí