Zdál se mi nádherný sen

Zdál se mi nádherný sen

Anotace: a realita byla bohužel jiná:( proč...:(

Často myslím na ten sen.
Zdálo se mi o nás dvou
šli jsem spolu ruku v ruce tmou
a všechno bylo nádherný.

Říkal si mi slůvka krásná
a já tě šťastná líbala
jen pro tebe jsem dýchala
a ty zas pro mě jen.

Ano, milovali jsme se
a na nikoho jsme se neohlíželi
oni říkali si to co chtěli
ale nás to nezajímalo.

Já pro tebe bych zemřela
udělala bych všechno co bys chtěl
a tys mě zas ve všem vyslyšel
a snažil se mě podpořit.

A všichni nám tuhle lásku záviděli
a taky nám to ze srdce přáli
abysme se konce nikdy nedočkali
aby tohle trvalo na věky.

Ale pak jsem se probudila
a viděla tvůj nezájem a cítila chlad
zase jsme se museli pohádat
a tak to muselo skončit provždy.

Bolí to a chtěla bych už zase snít
ale mám problém znovu usínat
chtěla bych si s tebou povídat...
ale když se otočím, tak zjistím, že ty už tu se mnou nejsi...
Autor mosquito, 22.03.2008
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásně napsané...taky jsem něco podobného zažila...a nejlépe se do dá vyjádřit básní, jenže já je nedokázala publikovat...uzavřela jsem je před světem a šla dál...vím, že to hned nejde...ale časem...

22.03.2008 20:00:00 | Optimistick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí