Andělé

Andělé

Anotace: Život a smrt, tak rozdílná slova a přece se nikdy jedno bez druhého neobejde.

Andělé smrti svá křídla dnes roztáhnou
Z pohárů života chtějí zas pít
K oltáři osudu pomalu pokleknou
Nezbývá než tiše k nim jít
Vzpomenou na dobu klidného spánku
S osudem na křídlech vznesou se do výše
Kde ke rtům už prázdné pozvednou číše
Po tvářích andělů slzy krve stékají
Zapíjí vítězství
Tu krutou výhru bolesti
Autor fulci, 22.03.2008
Přečteno 526x
Tipy 4
Poslední tipující: Judita, tato22, WhiteSkull, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...když andělé pláčí ...

...mimochodem ...na každém řádku není nutné psát velké písmeno ...

...vítám tě ...

11.05.2008 00:26:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí