Síť pavoučí

Síť pavoučí

Anotace: Za každý komentář budu moc rád... Díky :-)

Jsi chycenej a bezmocnej
v síti pavoučí.
Sám sis ji ušil nemocnej,
ty můj milej.

Myslíš, že úniku je zpět?
To tě mladíku
asi zklamu – není.
Chvění tvého těla,
změť,
změť,
pocitů změť.
Tak je zameť!
Pod koberec, hochu?
Schováš to tak trochu?
Nic neschováš,
před sebou nic neutajíš.

Ty to víš, víš,
ale nepřipouštíš!

Můj milej, ty jsi ztracenej.
Cesta zpět už není,
hra je rozehraná,
kostky vrženy.
Hraj dál, jen hraj dál.
Přestat stejně nemůžeš -
- a neklam se, že jo.

Bude z tebe pardál,
bude z tebe král!
Autor Anxiety, 22.03.2008
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí