Otázky

Otázky

Anotace: inspirace v knihách

Budeš můj Baudelair?
a necháš na mě vykvést květy zla ?

Budeš můj Wolker?
Když s tebou budu ve Tvé těžké hodině?

Budeš můj Aischylos?
A jako Athéňané v Orestesii
mne budeš soudit za mé činy?

Budeš můj Dostojevsky ?
A já za tebou půjdu oddaně i na Sibiř!

Nebo si vybereš sira Doyla ?
A budeme společně řešit záhady
na anglických blatech !

Ale já bych si vybrala Remarqua !
Prožít s tebou Stíny v ráji
A poznat nebe ,
které nezná vyvolených .
A dívat se do tvých očí,
které září jako černý obelisk.
Neznat cestu zpátky a na západní frontě
i na té východní by byl už klid.
Potom klidně projít vítězným obloukem ,
strávit spolu noc v Lisabonu
a odebrat se do říše snů
a vědět že je čas žít a čas umírat ..
Autor Cassandra, 23.03.2008
Přečteno 307x
Tipy 21
Poslední tipující: GM, Blázen? =), Barunka=o), Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková, CorrimsonTom, milan nov, Varda, jedam, Rick, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych si vybrala Tolstého,
šla na vojnu a mír si přála...

23.03.2008 10:59:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

moc pěkně propojené

23.03.2008 08:23:00 | milan nov

budu tvůj rick, sice malý, to není hřích :-)

23.03.2008 02:02:00 | Rick

hezké, milé :)

23.03.2008 01:59:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí