Minulost

Minulost

Anotace: ***

Zapálím minulost....ať na prach shoří...
Vždyť ona jediná...mé vize boří...
Tmavé mraky nad hlavou...stále mi tvoří...
Hořce se směje....a tiše hovoří...

"Nechci Tě opustit"...šeptá mi temně...
A kolem krku...uchopí jemně...
Do propastné naručí...minulost zve mně...
Ruce své zbloudilé...vztahuje ke mně...

Ať shoří dny minulé...ať změní se v prach...
Ať opustí mě pochyby...a nekonečný strach...
Je to mých dnů příštích....zaručený vrah...
Snad čeká mě štěstí...ne další krach...
Autor estrellita, 23.03.2008
Přečteno 367x
Tipy 18
Poslední tipující: Martin Šimeček, kroužek, Martinecka23, verunča, Maxí, Belmon, Bíša, Kozoroh 1, Dračičák, Bailee, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo si nepamatuje svoji minulost, je odsouzen k tomu, aby si ji zopakoval:)

24.03.2008 13:23:00 | verunča

Minulost je pouhý stín,
co Ti v patách chodí,
tak se víc už netrap s tím,
budoucnost se rodí!;o)
Minulost už nezměníš,
žiješ teď a tady,
o budoucnosti snít smíš
a žít život mladý...

23.03.2008 22:32:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí