moje velká sestra a keporkak

moje velká sestra a keporkak

Anotace: :)

Díváš se do světla
Jsi černý
S nadějí

a se smutkem v očích
tělo je nehybné
a víra??Prý, že je bezchybná!

světu a těm jeho snům
to dokážeš ty a keporkak
jen vy dva

chvějí se jí víčka
úděl přijala bez ptaní
má velká sestra
co chtěla dobýt svět
a spasit tě z pekla
Autor snítek, 23.03.2008
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: Egretta, PrincessOfTheNight, Blázen? =), GirlFromTheRain
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí