Konec lásky...vyznání

Konec lásky...vyznání

Anotace: hm..přepadla mě můza...:-d tak jsem to hodila na papír:-)

Byl jsi pro mě dar,
ale bůh mi tě vzal.
Byla to bolest, strach a smutek,
že život mi utekl.
Musela jsem jít
a už navždy odejít.
Neotočit se zpět
a skrýt svůj smutek.
Byl jsi pro mě celý svět,
nikoho okolo nevidět,
ale nebyli jsme si souzeni,
ty nebyl jsi můj princ
a já nebyla tvá princezna.

Teď tu stojím
a dívám se zpět,
vzpomínám,
jak bylo nám fajn,
o nic víc se nezajímám..
Zůstaly mi jen vzpomínky,
ale jen ty krásné,
které pomáhají mi nyní skládat tyto básně.
Na vše zlé jsem téměř zapomněla,
ale jen občas jsem si je připomněla,
abych věděla,
že nebyla to chyba odejít.

Mé srdce bylo tvé,
ale nyní už ti nepatří,
někdo jiný stojí vedle mě
a já se šťastnou být cítím.
Navždy zůstaneš v mých vzpomínkách,
v srdci místo pro tebe vždy budu mít,
ale ne lásku, už ne cit.
Jsi tam jen jako zamlžená část,
přátelé se třeba jednou stanou z nás.
Ale ne teď,
ještě není ten správný čas,
aby přátelé se stali z nás...
Autor žanetkaa, 23.03.2008
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tato báseň podle mne nejde ohodnotit jako umělecké dílo, ale spíše jako vzkaz pro toho daného člověka, kterému to píšeš.

26.03.2008 23:08:00 | brunnerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí