krysa

krysa

Anotace: ...

Sbírka: Havěť

bílá krysa
na mě zírá
očima koulí
značně neotřele
z pruhatého
povlečení
něco mě svírá
když večer
padám
do postele

ta krysa
na mě oči poulí
a našlapuje
zticha
ví že
na duši mám bouli
a čerstvý průstřel
břicha

bílá krysa
co oči jak démon má
a dominantní ego
zlověstně se šklebí
když k nohám se jí skládám
jako lego
Autor fidgetypoet, 23.03.2008
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: fialová, Eviah, estrellita, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí