Báseň

Báseň

Anotace: poděkování

Jednou jsem četla báseň,
o tom, jak táhnou hejna
a věděla jsem,
že pokud psát,
tak jen o tom,

že hejna táhnou
ten pocit nezmizel
ani po těch letech,
co jsem tu knížku ztratila
ta báseň
zůstala mi věrná

ta síla slov,
ta síla vyjádření písmem prožitku,
co tíží tě tam u srdce,
kde věříš v jeho věčnost
mě neopustí stále

tímto posílám dík tomu,
kdo napsal,
že táhnou hejna
Autor Lasska, 23.03.2008
Přečteno 253x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, hanele m., Vlk v rouše, Severka, jára spots
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle na mne u tebe asi zapůsobila nejvíc...

26.10.2008 13:48:00 | hanele m.

hejno se vrátí a s nim i tvoje štěstí:-)

23.03.2008 19:55:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí