Tak nějak velikonoční nálada

Tak nějak velikonoční nálada

Anotace: .. zavládla v mém příbytku :-)) .. prostě jen tak

Barvila jsem dnes vajíčka
to pro štěstí
bych viděla zajíčka
a ejhle tu vskutku
zaklepal jeden u dveří
hrne se ke mě v mém smutku
a že prý jsem jak Maryčka

Ptám se já celá v rozpacích
která že Maryčka
mám být
on na to
že ta jediná
co vajíčka má mít

Dala jsem mu barevná
usmál se jenom pouze
jsem asi jiná
než mám být
a políbil mě dlouze
jenže já nejsem
pro tebe
zajíčku můj milý
nemám já dělat cavyky
jen ukrátit si chvíli

A tak jsem zkrátka nepřišla
polibek byl sladký
nebyl on totiž
pro Maryčku
nebyl pro tu chvíli
jak přišel tak zmizel
však zanechal
ve mě vzpomínku krásnou
budu já barvit častěji
a budu zase šťastnou
Autor mamina, 23.03.2008
Přečteno 315x
Tipy 18
Poslední tipující: stryc, stmivani.na.lepsi.casy, prostějanek, NikitaNikaT., Bíša, Psavec, jedam, MalaIzis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, :o) Taková krásná, veselá a romantická velikonočka :o)

24.03.2008 08:49:00 | NikitaNikaT.

Taky jen zajíčci...

24.03.2008 00:19:00 | Bíša

a k Vám snad chodí o Velikonocích jiná zvířátka???

23.03.2008 22:02:00 | mamina

...jsem netušil žes na zajíčky...to jsou mě věci...:-)

23.03.2008 21:59:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí