Kdysi jsme se milovali

Kdysi jsme se milovali

Anotace: kdo ví, ví. kdo neví, jeho mínus.

Kdysi jsme se milovali, zbývá jenom prach
Jen odér z cigaret a na rtech hořkost vína
Nakřáplým hlasem zpívám, na stěnu padá hrách
Teď mám svou princeznu, ty svého harlekýna

Obětí, polibek a přání dobré noci
Dvou tajných milenců, jimž chybí touha žít
Dvou lidí které má zas chtíč jen ve své moci
Lidí, jež podlehli, ač nechtěli dál jít

Pletená šála, tvůj mobil v kapse zvoní
Rychle ho utišíš a laskáš mé rty dál
A moje princezna kdes v koutě slzy roní
A ten tvůj harlekýn? Ten by se asi smál

Tiskneš mě k sobě, ty hlas máš jako kdysi
Já trochu sípu, snad za to může mráz
Ten půlrok nezměnil tvé hořkosladké rysy
Po šesti měsících tě dneska líbám zas

Stiskneš mi ruku a otočíš své kroky
Naposled zamáváš a necháš mě tu stát
Vidím tvé vlasy, tvé dokonalé boky
Odchází - jinam zas, na jiný klavír hrát
Autor Bůchví..., 23.03.2008
Přečteno 339x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, Známá - Neznámá, Čarokrásná dívka od vedle, klara07, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Noc17, Bíša, W.O.K.O.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to sice realita, kterou tak moc nenávidím, ale napsal jsi to suprově..

01.05.2008 22:07:00 | Známá - Neznámá

trpké, ale i tak hezké...

31.03.2008 08:19:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

máš tam chybu,ve čtrvrtým řádku na konci;)jinak je to pěkný,moc pěkný:)

24.03.2008 11:35:00 | Sayonara

Jéééééééé, smutný :o( ale KRÁSNÝ!

23.03.2008 22:20:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí