Poupátko

Poupátko

Anotace: ...jen tak....

Ty jsi naše poupátko, ty jsi naše hvězdička,
Jsi jako malé kůzlátko, které vysnila si babička.
Pohrávám si s myšlenkou, že snad jednou,
budeš v zahradě tou nejkrásnější květinkou.
Pořád věříš na pohádky, na prince a draky.
Máš ještě malé prstíky a osud si s tebou hraje,
Na pyžamku malé puntíky a sudička ti úspěch přeje.
Kéž by ses jen usmívala a ze snu spravedlivého života,
se nikdy neprobrala.
Kéž bys nepoznala bolesti, jsi výsledkem rovnice lásky.
Kéž by ses dočkala jen věrnosti, jsi příčinou naší první vrásky.
Až budeš ta velká květina, co zahradou života se prolíná,
Budem čekat na konci, s nataženou rukou, vždy ti pomoci.
Autor 2Jay, 24.03.2008
Přečteno 502x
Tipy 1
Poslední tipující: Varda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí