Velikonoce

Velikonoce

Anotace: velikonoční nářez

Kraslice se pohupují v koši,
zas tu byli, ti zlí hoši.
Do domu vtrhli jak velká voda,
na zadku vznikla nám zas další škoda.

Zásoby se rychle tenčí
a hluk je zase slyšet zvenčí.
Pomlázka létá sem a tam,
já se už raději na to nedívám.

To Vám byla koleda,
trvala až do oběda.
Děti se jen hrnuly,
aby se jim košíky pod vejslužkou prohnuly.

Vajíčka a bonbony,
futrují do sebe jak uhlí vagony.
Dalo jim to fůru práce,
na opáčko se už těší zase.

A tak nezbývá nám více,
než osušit mokré líce.
Máme na to zase rok,
než zabuší nám znovu do kalhot.
Autor pufulka, 24.03.2008
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká :)

26.03.2008 14:32:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí