.statečná.

.statečná.

Anotace: Je to jenom... něco dost rychlýho... není mi dobře... Věnováno.

,Neměj strach´
mi říkáš už téměř ze zvyku,
jenže já ho mám pořád...
Čas... někdy... nepomáhá.

Já mám na školní lavici
pořád ty samý nepsaný pravidla
a tys´ tam vyskládal oranžový lentilky
a každý něžně šeptáš ty svoje tři slůvka,
který uslyším já...
Až zazvoní...

Místo tří teček píšeš dvě.
Když budeme chtít,
tak slunce zapadne hned.
/stačí se otočit na židli/
Ignoruješ ženskej pláč na zakrvácenejch ulicích,
miluješ okvětní lístky dívčích sukní
a neúnavně říkáš to svoje
/kurva/.

Tyrkysová kůžička na zápěstí
se ještě kroutí novotou...
Z hlavy se mi vysypaly
slova útěchy
a zbylo pár vzpomínek...
/budeš mě držet za ruku?/

/miluju tvoji něžnost/

Pod polštářem cizí podprsenku,
hodně slz
a roztrženej perlovej náhrdelník.
/chtěly sme to obě/
A teď musím bejt statečná,
drž mě pevně,
duhový kuličky se rozkutálely
a já je nestihnu posbírat.
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: pavlis, Michal Kvido, callowsick, qpal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, jo, jo

30.03.2008 23:49:00 | Michal Kvido

...je hodně silná...nabitá...věřím, že jsi si nenabila..(?)

25.03.2008 21:27:00 | callowsick

foukám...do sněhový vločky, co mi přistála na dlani...a posílám ji...až tam, do tvého světa...se vzkazem...neboj, Borůvko.

24.03.2008 16:08:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí