Znásilněná vlastní představou.

Znásilněná vlastní představou.

Anotace: Jen... jen představy

Znásilněná duše
ve stínu tvých pohybů
pláče a líbá tě na bříška prstů.
/vždycky si to tak chtěl/

Trochu nám to neladí,
trochu kulhá rytmus.
- Rozladěný nebeský zvony
/pořád ten stejnej motiv/
a studená podlaha...

Vysvlečená ze všech předsudků,
pocitů zlosti,
marných lásek.
Vysvlečená...
Čekám na rány,
co nebolí,
čekám na náhodu.
/a přitom čekám už jen na tebe/

Přes zamlžený okenní tabulky
- polibky posíláš mi
po virtuální síti
malejch dětskejch radostí,
co v mý duši toužej,
že třeba jednou...
/Možná sem to jenom já,
kdo touží.../

Jedinej váš problém je,
že si vždycky myslíte,
že máte pravdu...
Revolučních myšlenek dokážete
vymyslet nespočet...
Ale neobejmete.
Přečteno 264x
Tipy 16
Poslední tipující: Mannon, Lukáš Rymeš, Cristinne, pavlis, padající do neznáma, C.alwen, Hannazka, callowsick, Simísek, Zuz., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vím...a...přesto...z ní mám strach.

24.03.2008 16:09:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí