Vzpomínám,..

Vzpomínám,..

Anotace: Automatický text

Vzpomínám,..

Tiše jako pěna,
sedím v koutě,
nohy skrčeny v klíně
a hladím se líně.

Mé ruce jsou ty tvé,
cítím je jakobys byl tu u mě.

Dychtivě sjíždí mi po tvářích,
tam,
po tisících saténových polštářích.

Oči zavírám,
ústa otvírám,
nohy k tvým kolenům přimykám
a lačné pohyby s tvým tělem si užívám.

Jakoby se vesmír vytratil
a mé smysly znaly jen tebe,
tvé tělo,
jako jediný cíl.

Potichu šeptám tvoje jméno,
chvěji se,
když dotkne se mě tvůj pohled plný vášní,
pak necítím už zábran žádných
a vstříc tobě pod kůži se vydávám
- lehkým erotickým hrám
se oddávám.

Vnímám tvou vůni,
"Kéž bych se utopila v tůni"
- vše radši,
než aby skončil tenhle sen.

To je to nejkrásnější
co prožívám pouze s tebou každý den,
a věřím,
že budeš mou láskou právem odměněn.
Autor LOMI, 24.03.2008
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lota, Varda, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela pěkné, ne je to pěkné :)

24.03.2008 16:57:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí