Pro kamarádku.

Pro kamarádku.

Anotace: Je pro mně vším jen né mou milenkou...

Taková spousta lidí kolem mně
a já hodnotím je stále
tak čerpám sílu ze země
abych žil tu s nimi dále.

Jsou lidé dobří a jsou ti zlí
a těch je teda dosti
pak jsou i lidé otylí
ale ze všech zbydou kosti.

A ta jíž patří verše ty
které pro ni z duše skládám
má pro mně zvláštní hodnoty
i když se s ní občas hádám.

Je pro mně tou bytostí
jejíž přítomnost rád vnímám
a vždycky s velkou radostí
s ní v harmonii splývám.

Ji mohl bych i milovat
nebýt ženou kamaráda mého
a tak jejím přítelem jsem rád
když nechci zranit jeho.

Tak přijmi toto vyznání
je z hlouby srdce mého
pro mně největší máš hodnoty
i vedle muže svého.

Vladyka xxx
Autor vladyka, 24.03.2008
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: takova, Dilla, sioned
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě je poctěna tím vyznáním.

25.03.2008 08:30:00 | takova

No,zní to hodně upřímně...tak posílám trochu podpory...:-)pokud ji budeš potřebovat

24.03.2008 18:27:00 | sioned

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí