sir real III.

sir real III.

jednoho dne
nás vůbec nebavila škola
a tak sem vzal nekámoše
a vyrazili sme na plavání
akorát ta cesta byla divná
všude smrděl benzín
ve sprchách bylo strašně málo místa
tísnící se masy hubenejch lidí
měl sem chuť řvát
ale pára netrvala dlouho

pak sme šli do muzea
všude visely divný obrazy
a lidi se otáčeli zády
v galeriích bylo strašně moc místa
přízraky chodily a ubíjely hodiny
měl sem chuť lítat
ale zastavil nás ňákej démon
přes chodiště
prý smějí jen ti z Brna
řekl sem že mám Brno rád
i když sem tam byl asi dvakrát
a pokaždý nasranej
ale znám tak vocaď pár dobrejch lidí
těžko říct esi se ta reinkarnace vyplatila

pak sme šli k moři
vzduch byl provoněnej bublinkama
z tý špinavý tříště
cestou sme prošlapávali
takový ty slaný zamrzlý jezírka
svou plochou globálně připomínali
kapky rosy na pavučině
jak to bylo tak hezky rozházený
myslim že sem ani neměl rozšířený zornice
a esi jo tak se to stalo přirozenou formou
nekonečnýho údivu
zašplhali sme si po skalách
odřený od těch slanejch kamínků
a nahoře na planině
sme si všechno narovinu vyřikali
trochu sem zapomněl na čas
tak sem se musel vrátit na intr
divný bylo že na podlaze byly kachle
takový ty modrý z bazénů
a děti na ochozech
provozovaly něco čemu se dá říkat sex
ledová voda mě umejvala po kolena
ale chtěl sem projít tou modrou chodbou
i když sem věděl že to skončí špatně
furt lepší než zůstat

možná sem zapomněl na toho kámoše
kterej se stal z nekamaráda
docela by mě zajímalo
kde vlastně skončil
možná se v tom moři
možná po těch skalách
možná na tý planině
stojí dodnes
Autor animovaný medvídek Pů, 24.03.2008
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, jedam, Liv, prostě Zuzana, mattoni.uz.neni, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu jsem se teď koupala v té modři ne v Brně, ale v bazénu v lázních Karlova Studánka a za okny akvárka bylo studio sníh... byla to nádhera.

04.04.2008 23:02:00 | Liv

Ani ti nevím, co se mi na tom líbí. Ale něco jo, něco určitě. Jinak bych to přece nepsala, nebo ne. Snad je to ten závan zatuchlého chlóru a děti barvící vodu do žluta.

24.03.2008 20:26:00 | prostě Zuzana

Brno... pro mě téma na dlouho... taky sem tam nebyla až tolikrát, ale stihla sem se tam do toho zamilovat..ale to je asi na diskuzi na jindy...

ale chtěl sem projít tou modrou chodbou
i když sem věděl že to skončí špatně
furt lepší než zůstat
- mam asi naprosto mylnej dojem, že to chápu... a je to skvěle napsaný

možná po těch skalách
možná na tý planině
stojí dodnes

... skvělý dílo..tleskam

24.03.2008 19:22:00 | mattoni.uz.neni

některý sny bych vracet radši nechtěl

24.03.2008 19:14:00 | animovaný medvídek Pů

jetli tam pořád je, můžeš se vrátit.... a říct to jinak...

24.03.2008 19:06:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí