Vánoční magie

Vánoční magie

Anotace: Podzim teprve začal a já už myslel na Vánoce

Já šel bych světa kraj
tam kde krásnou hudbu hraj
pití tam teče přímo do chřtánu
a holky nemají žádnou zábranu

Byl bych tam dlouhý věk
a jak to bývá, kdo by to byl řek
že se jednou vydám jinam, do dálky
tam kde je mír a nejsou války

budu žít snad spokojen
dělal vše pro sebe jen
a žít sám, bez lidí, v chaloupce
jezdit na koni, tak volný, po louce

však zvedám hlavu od těch krásných řádků
koukám z okna, vločky padají z velkých mraků
kolem se lidé hýbou, auta cestují
a vrány, ti černí ptáci zvěstují,

že Vánoce jsou skoro tady
a já už koukám téměř hlady
kdy na stole se cukroví objeví
klid a mír se všude projeví
Autor MRF, 24.03.2008
Přečteno 651x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, Varda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková docela protikladná... píšeš, že si užíváš klid a přitom v začátku máš, že holky jsou povolnější :-D

17.06.2009 21:58:00 | Selidah

chi vánoce... ted... jooo mojí známí každý rok v létě ozdobí stromek .. napečou cukroví udělají rybu a salát a užívají si vánoci...a pak o vánocích kdy každý stresuje si užívají jenom pohodičku a klídek...

25.03.2008 18:03:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí