notoři v trenkách

notoři v trenkách

Anotace: ...

dva notorici zasedli teď spolu
však nedali si žádnou colu
v malebné hospůdce pod lípou
pili co vyteklo ven pípou

tu pivo doteklo k půlnoci
není už žádné pomoci
ti dva nemaj ale starosti
chlastu je dost k jejich radosti

vrchní je probudil pod stolem
nechtěli mluviti s tím volem
on účet však jim ukázal
hned platiti jim nakázal

když z pod stolu oba vylezli
peněženky své kdesi nalezli
smůla ach byla hrozná
prázdno je každý sám dozná

vrchní jim šatstvo zabavil
aspoň se dobře pobavil
z hospody odchází skoro plynule
notoři v trenkách jako minule
Autor milan nov, 24.03.2008
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: estrellita, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o))

27.03.2008 18:02:00 | estrellita

Každá závislost něco stojí :)

24.03.2008 20:15:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí