Nejsem krásná, neplatí pro mě láska

Nejsem krásná, neplatí pro mě láska

Anotace: Svěřuji se s tím, co mám v sobě a co chci vypustit, ale asi mně nikdo nepochopí ....

Proč lidé nemilují člověka, jako jsem já?
Proč každý mě tu zná?
Vždyť já vím, co je to láska,
ale do ní nepatřím, nejsem kráska.

Milují mě ,,blbečci", proč, tak proč?
Já mám tolik otázek a všichni kážou mi- Do života vkroč!
Zatím jen poslouchám milostné písničky,
ale ostatní, dostávají z lásky růžičky.

Trápím se a nevím jak dál,
na život mám celý sál.
Tančí si tam slzičky štěstí, smutku, naděje,
každý ví, že lež pravdě je!

Můj život je jako barevný svět proutí,
jednou drží při spolu a pak se kroutí.
Kéž by mne někdo miloval, žil se mno a žil rád,
pomozte s láskou, s duší, ať mám dále na život sál ...
Autor aNcUnQa-MuCqInG, 24.03.2008
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji jediné... ať tu lásku najdeš.. také hledám..

24.03.2008 20:15:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí