Shine

Shine

Anotace: -

osamělí rackové
hledají záblesky života
na opilé pláži
za svitu hudby

probouzím se
a v náruči držím
rozbité piano
s vyrytými iniciály

nebe je zase
tmavě modré
rackové se slétají
u mých nohou

zahlédnu stíny domorodců
kývnu na ně
oni utečou
a já pohlédnu na nebe

voda šumí
hvězdy pijou krev
poslední zbytky skutečnosti
a já znovu usínám
Autor f393n6, 24.03.2008
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: její alter ego, animovaný medvídek Pů, takova, Bíša, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslendí zbytku skutečnosti... to je takové dojíjející/nabíjející...

31.07.2008 11:19:00 | její alter ego

krásné...

24.03.2008 20:12:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí