"Život je někdy i hezkej" pronesl klaun v citronovém saku

"Život je někdy i hezkej" pronesl klaun v citronovém saku

Anotace: někdy jo.

otevírám své srdce
dětem s papouščí hlavou
prasečími játry
a cigaretovými vlasy

je to skutečnost?
zašeptá dívka s Kafkovskýma očima
chtěl bych tomu věřit
odpovím

nad našimi hlavami
se v úchvatném pianissimu
vznáší tisíce rybích očí
zahalených do sladké mlhy

políbím její křehké prsty
přivoním si její nedostupnosti
přitisknu ji co nejtěsněji
a předám ji kousek sebe
Autor f393n6, 24.03.2008
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: EsteeG, ztracená, takova, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemyslim si, že by ty básně byly tak složitý. každopádně díky.

06.04.2008 11:00:00 | f393n6

zrovna jsem se s několika básničkama do krve porvala kvuli neprostupnosti toho tvého surrealismu,ale tahle je dokonalá...tahle mě vtáhla

02.04.2008 21:05:00 | ztracená

musíme ho žít a to krásné si z něho vzít
přitisknout a nepustit.

25.03.2008 08:32:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí