Až se zase vzkřísím

Až se zase vzkřísím

až do čaje mi vlítne vlezlý hmyz
vemu žličku a zařvu hmyze zmiz!
tyhle fóry prostě nestrpím
a tak hmyza prostě zaškrtím
až spadne pjáno na moju tchýni
s rumem přiskočí bernardýni
rumem jí však nikdo nevzkřísí
ach Bože, ach můj Ježíši!
až po městě vylepí plakáty
že hledaj chlapa co užívá opjáty
braňte se jim co to dá
neb ten chlápek, to jsem Já!
až do dna vypiju svou rudó krev
svět už bude zhola bez barev
tak připíte si vlastní na můj skon
a té paní (co má silikon)
tajně rozepněte její šat
ať krása je, keď budu umírat!
až dojde humor černých zákoutí
osud se mnó pěkně zakrótí
pak budu věšen kruci...na kříži
...
vznášet se v blahodárné beztíži
Autor Muta cum liquida, 24.03.2008
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Teď jsi mne dostal,přemýšlím a nevím.Hlavní je,že jsem se zamyslel,neotřele jsi to napsal.

25.03.2008 00:16:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí